Bérgyilkos látványa

TOP Bérgyilkosok a filmvásznon

Péter Chupi szept.

a látás elutasítja a kezelést

Nem akadt jobb nő? Viszont felfedezés a látásról, hogy idén kijött egy másik Hitman film, mindenképp meg akartam elõtte újra nézni ezt a részt is, hogy még akkor is, ha nincs köze a kettõnek egymáshoz legyen egy kis viszonyítási alapom, ha már a játékokat alig ismerem.

a látási foltok villognak

Azóta sem játszottam bõvebben egyik részével sem a játéknak, így ahhoz most sem nagyon tudok viszonyítani. Jó akciófilm ez.

hogyan lehet a rövidlátással javítani a látást

Szerintem volt története, nem is rossz, a színészek jók voltak. Timothy Olyphantról most is úgy gondolom, hogy jó választás volt erre a szerepre, bár még egyszer mondom, nem tudom, hogy a játékban a karakterhez képest viszont mennyire jó.

Írták itt többen is, hogy Jason Statham vagy Vin Diesel jobbak lettek volna a szerepre, hát, lehet, ezt sem tudom annyira bérgyilkos látványa, lévén, nem ismerem a játékokat érdekesség bérgyilkos látványa, hogy Vin Diesel executive producere a filmnek, ami a film végi stáblistából derül ki, viszont az itt feltüntetett Luc Besson nevét meg nem látom a filmben kiírva, valamint az IMDb-n sincs feltüntetve a filmhez kapcsolódóan.

A hölgy, Olga Kurilenko eléggé szemet gyönyörködtetõ látvány, de lehetett bérgyilkos látványa egy kicsit több szerepe is.

válás szemvizsgálata

Nagyon jó volt látni Robert Kneppert, aki szintén remekül játszotta az orosz titkosügynököt. Számomra az akciók jók voltak, nem volt belõlük kevés. A film zenéje is tetszett, valamint a magyar szinkronnal sincs probléma.

rövidlátás 20 év után

Mindenképp egy jó rész volt ez, így kíváncsian vártam az idei, másik Hitman filmet. Most is adnék legalább egy 8-ast ennek a filmnek, de még a 9-est sem sajnálom tõle, amit anno adtam neki, bár most már talán inkább 8-at kapna.

Stílusos, menő, hatékony, profi, csendes és legfőképpen magányos: a legtöbbször ilyenek a mozi bérgyilkosai, de mégis mennyi, de mennyi emlékezetes variáció és karakter született már erre a képletre! A bérgyilkos szakma rendkívül túlreprezentált a filmvásznon legalábbis ezen foglalkozás feltehető népességbeli arányához képest : amikor elkezdtük összegyűjteni a listánk lehetséges szereplőit, egy idő után úgy éreztük magunkat, mint John Wick az új filmjében, amikor minden második járókelőben az életére törő kivégzőembert ismer fel.

Lehet, hogy érdekel