Gőte vízió

gőte vízió

gőte vízió szezámmag a látáshoz

Kijárási korlátozás ide vagy oda, ellepték az emberek. Kik piknikezi, kik tollasozni, vagy egyszerűen csak ücsörögni látogattak ki, gyerekek szaladgáltak mindenfelé.

gőte vízió hogyan lehet szórni a látást

Nagyon kerestem azt az eldugott zugot, ahol nem szúrok szemet az embereknek, és békésen lefekhetek a tópartra gőte vízió órácskára, hassal a cuppogós sárba, arccal a víztükör felé, hogy fejemet teljesen a fényképezőgép és a derítőlap mögé temessem. Egy darabig még hallottam az arra járók fura megjegyzéseit arra vonatkozóan, hogy vajon hajléktalan vagyok-e, vagy egyszerűen alkoholista, sőt, egy kislány még azt is megkérdezte a szüleitől, hogy a bácsi haldoklik-e… Érdekes módon azonban épp egy csapat gyerek volt az, aki mégis felismerte bennem a fotóst.

gőte vízió hogyan lehet varázslattal gyógyítani a látást

Éreztem, ahogy elborítanak a fűzfán fürtökben lógó kakukknyálból potyogó vízcseppek, és ahogy hangyák masíroznak a testemen mindenütt, fel a karomon, gőte vízió a pulóverem alá, de aztán a keresőn keresztül végre megláttam a vízfelszínt, óriási nagyításban.

Gőte vízió víz fotózásának egészen különös varázsa van, minden milliméterrel másként domborul, másként tükröződik a felszín, a legapróbb érintésre is hatalmas hullámok kelnek és szédítő sebességgel kavarognak a látótérben a mikroszkopikus méretű állatok.

gőte vízió nélkülözési látás

S bizony, belőlük nem volt hiány! Kisebb és nagyobb gömböcugrókák pattogtak és kergetőztek, néha lassan bemasírozott a képbe egy-egy termetes vízi ugróvillás, majd óriásinak tűnő robajjal csapódott gőte vízió. Olykor kidugta hátát a víz alól egy szitakötőlárva vagy pióca, s Loch Ness-i szörnyként vonaglott végig, utat vágva a műkorcsolyás apróságok seregén, majd az egyik pillanatban megláttam őket… Nem egyet, nem kettőt, de lézer a látáshoz ötvenet.

gőte vízió egyik szemében teljesen elvesztette a látást

Vidám párok szaladgáltak fel-alá a növényzeten, vagy épp siklottak a vízen, csápjaikkal összekapaszkodva. Az apró hímek körüludvarolták a nőstényt, s ha az megfelelőnek ítélte a produkciót, homlokukat összedugták, csápjaikat finoman egymásba kulcsolták, és a termetesebb nőstény a magasba emelte a parányi hímet.

gőte vízió a látás helyreállítása makula degeneráció során

Perceket töltöttek együtt, szoros ölelésben, lassú táncban, gőte vízió az intim pillanatok elteltével a nőstény lágyan leengedte udvarlóját, amely egy cseppben kiválasztotta saját magjait, végül a nőstény magába fogadta a cseppecskét.

Lehet, hogy érdekel