Kétoldalú jövőkép

kétoldalú jövőkép

kétoldalú jövőkép

Szingapúrba látogatott a török miniszterelnök Törökország kész megosztani minden tapasztalatát Szingapúrral a terrorellenes küzdelem terén, jelentette ki Binali Yıldırım miniszterelnök. Yıldırım örömét fejezte ki, hogy Lee miniszterelnök meghívására Kétoldalú jövőkép látogathatott, és gratulált Szingapúr függetlenségének Rámutatott, hogy az egyre növekvő nemzetközi fontosságú délkelet-ázsiai régióban értékes partnerként nyilvántartott Szingapúrral való együttműködés a kölcsönös barátság és bizalom jegyében fejlődik, és a két ország között ben hirdetett stratégiai partnerség és Lee miniszterelnök törökországi látogatása során aláírt Kétoldalú jövőkép Egyezmény segítségével új dimenziókat kétoldalú jövőkép.

Hozzátette, hogy látogatásával a baráti Szingapúrral való kapcsolatok továbbfejlesztésének jövőképe teljesült be.

kétoldalú jövőkép

A miniszterelnök egyben kifejezte reményét, hogy a Tony Tan Keng Yam köztársasági elnökkel és Lee miniszterelnökkel tartott kétoldalú, a térségi és globális eseményeket széles körben érintő tárgyalások az elkövetkező évekre még inkább lehetőséget nyújtana az együttműködésre, és a közös globális jövőkép nemzetközi szinten is megerősíti a fennálló konstruktív együttműködést.

Ebben Szingapúrnak is fontos szerepe volt.

kétoldalú jövőkép

Jövőre Szingapúr lesz az ASEAN soros elnöke, és reméljük, hogy ebben az időszakban még inkább megerősíthetjük kapcsolatainkat a Szövetséggel. Alapjában véve Törökország és Szingapúr két, egymást kiegészítő ország, ugyanis Törökország közvetlenül kapcsolódik a Közel-Kelet és Kelet-Európa földrajzához.

Szingapúr pedig a távol-keleti országokhoz.

kétoldalú jövőkép

Binali Yıldırım miniszterelnök ezt követően Yam szingapúri köztársasági elnökkel találkozott. A sajtónyilvánosság kizárásával rendezett tárgyalás mintegy fél órán át tartott.

kétoldalú jövőkép

Lehet, hogy érdekel