Kundalini látás

Kundalini jóga a látásra

Idézetek Kundalini: A kígyózó energia és felébresztése A Kundalini energiája alapvető evolúciós erő, amely a csakrákon és a vele összefüggő nádikon keresztül fejti ki a hatását.

Ha sikerül a Kundalini hogy a hypothyreosis hogyan befolyásolja a látást felébreszteni és felemelni a csakrákon keresztül, akkor az ember csodás képességek birtokába kerülhet: megnyílik a harmadik szeme, azaz belső látása aktivizálódik, képes lesz levitációra, távolba látásra, de teste áthelyezésére is, valamint olyan belső energiára tesz szert, ami semmi kundalini látás nem pótolható. A gerincoszlop hosszában, amelyen végighalad a Kundalini kígyó, hét pont vagy csakra található, amelyek jelentős szerepet játszanak az ébredés folyamatában.

kundalini látás

A misztikusok tudatot megváltoztató pontokként definiálhatják, a tantrikus tanítás pedig paranormális képességek központjának értelmezheti ezeket a pontokat. Tulajdonképpen e leírások mindegyike helyes, kundalini látás a csakrák rendelkeznek mindezzel és még ennél is több csodás tulajdonsággal.

Minden ember rendelkezik a belső energia, azaz kundalini látás Kundalini kígyó felébresztésének technikájával, csak mélyen, saját belső világukra kell figyelni és leszállni a kígyó üregébe.

A test bölcsessége | Ars Naturae

A spirituális tanokkal foglalkozók számára a kundalini valamiféle varázserő, ami előcsalható bár, de nem biztos, hogy előcsalogatása veszélytelen. A kundalini egy bennünk rejlő, szunnyadó, ám előhívható energia, amely csigavonal formában rejtőzik a gerincoszlopunk legalján, és alig várja, hogy életre kelhessen, és feltörhessen, mint egy vulkán.

kundalini látás

A jógatanárom mesélte, hogy egy ártatlannak tűnő csakratisztítás és kundalini jóga foglalkozás alkalmával egy lány váratlanul átélte ezt, és utána hetekig nem kundalini látás magáról. Karban vitte haza az édesapja, etetni és mosdatni kellett, míg végül, hetek múlva visszatért az értelme. A jógatanár szörnyen kínosan érezte magát, és megfogadta, többé nem csalogatja elő a kundalinit, kizárólag csak tapasztalt, edzett meditálók között, akik tudják kezelni, kordában tudják tartani ezt az elképesztő, felfoghatatlan energiát, ha kitör.

A lány pár hétre kundalini látás aztán szerencsére meggyógyult, és olyan csodálatos utazásokról számolt be, hogy mindenkit elkápráztatott, aki meghallgatta. Apró lyuk a fejbőrön Sok évvel ezelőtt egy buddhista faluba mentem riportra.

Télapó nem jött el - w, Kundalini energia az ortodoxia szempontjából

A buddhisták összegyűltek egy nagy sátor alatt meditációra, engem pedig az egyik szervező felszólított, hogy sajnos ki kell mennem, mert a meditáció alatt nem maradhatok. Persze, a kíváncsi újságíró nagyon nem akart kimenni, könyörögtem is neki, hogy hadd maradjak, nem fogok zavarni, kundalini látás itt a sarokban, és ha nem akarják, egyetlen szót sem írok az egészről.

Csak hadd lássam, mi történik. Ekkor a szervező elmagyarázta, hogy a jógameditáció közben olyan energiák szabadulnak fel, és lepik el a sátrat, hogy akár kártékonyan is hathatnak a kívülállóra. Némelyik meditáló kiszabadítja a kundalini energiáját, mely a fejteteje közepén távozik, ha akarom, áruk látássérült emberek számára is, hogy egyik-másikuk feje búbján van egy kis lyuk, fehér folt. Az kundalini látás halála után is itt távozik a kundalini, mesélte a szervező, aki egyébként maga is gyakorló buddhista volt.

1 Replies to “Kundalini jóga látás”

De hiába mondogatta annyiszor, akkor még halovány fogalmam sem volt arról, mi is az a Kundalini. Fel ne ébreszd az alvó oroszlánt! Állítólag háromféle erő tartja életben az emberi testet.

kundalini látás

Egyrészt azért, mert a folyékony tűzhöz, lávához hasonlít, ahogy keresztül lövell a testen, méghozzá nem egyenesen, hanem egy spirális vonalat követve, ami a kígyó mozgásához hasonlít. De nevezik még a Világ Anyjának is, mert a kundalinin keresztül feléleszthetjük addig néma, szunnyadó érzékeinket, és akár a Magasabb Világok is megnyílnak előttünk.

A kundalini a gyökér-csakránál található, vagyis a gerincoszlop legalján. Egy átlagos ember kundalini látás életében soha meg se moccan, soha fel nem ébred, és így nem is tapasztaljuk meg a létezését. Ez azért van így, mert csak kellő erkölcsi és spirituális fejlettséggel lehet feldolgozni és irányítani, jó dolgokra használni ezt az energiát.

Legutóbbi bejegyzések

Senkinek sem szabad kísérletezni vele anélkül, hogy meghatározott tanítást kapott volna egy hozzáértő tanítótól, mert nagyon veszélyes. Például okozhat nagyon erős fájdalmat, széttépheti a testi szöveteket, sőt, meg is ölhet.

Simrat Yoga World Kundalini jóga. A jóga tudománya, a hozzá kapcsolódó világlátás minden bizonnyal az ókori kundalini-jóga, lyengar-jóga, krija-jóga, integrál-jóga, nitja-jóga, maha-jóga.

De a lélekben, szellemben is okozhat nagyon komoly sérüléseket. Minden negatív tulajdonságot felerősíthet az ember természetében: szörnyűre, torzra növekedhet a becsvágy, a hatalom és pénz kundalini látás szenvedély, és az élvezetek hajhászása.

Bejegyzés navigáció

Ugyanakkor az értelmi képességek is megerősödnek, ami rossz irányba segíti a személyiség további torzulását. Ha egy képzetlen ember rájön, hogy a kundalini véletlenül felébredt benne, azonnal felvilágosítást kell kérnie olyan valakitől, aki ezeket a dolgokat tökéletesen ismeri. Mire jó a kundalini? A tapasztalt okkultisták a legkomolyabban intenek a kundalini bármilyen módon történő felkeltésének kísérletétől, az ezzel járó valódi és nagy veszélyek miatt, kivéve, ha ez kundalini látás vezetés mellett történik.

Néhány esetben a kundalini magától ébred fel, ilyenkor tompa izzást érzünk, sőt önmagától még mozogni is kezdhet, bár ez ritka eset.

Szepes Mária - A Szerelem Mágiája

Ebben az kundalini látás esetben valószínűleg kínzó fájdalmat okoz, mivel a járatok nincsenek előkészítve a számára, útját úgy kell megtisztítania kundalini látás előtt, hogy jókora mennyiségű éterikus salakot ténylegesen átéget, ami szükségszerűen kundalini látás folyamat. Amikor így magától ébred fel, vagy véletlenül ébresztik fel, általában megpróbál a gerincoszlop belsejében száguldani felfelé, ahelyett, hogy azt a spirális utat követné, amelybe az okkultista megtanulja belevezetni.

Ha lehetséges, az akaratot kell működésbe hozni, hogy megfékezzük az előreszáguldást. Azonban ha ez kundalini látás bizonyul, ami a legvalószínűbb eset, nem szabad pánikba esni. Valószínűleg a fejtetőn keresztül ki fog rontani és a környező légkörbe kiszökni, és egy kis gyengeségen kívül feltehetően nem fog más bajt okozni.

Навигация по записям

Annál nagyobb baj nem történhet, mint az öntudat ideiglenes elvesztése. A kundalini alapfeladat egyébként az, hogy a spirituálisan megérett személyiségben a csakrákon keresztül megnyissa az utat az asztrális és a fizikai test között, vagyis kapocsként működjön magasabb szférák felé.

  1. Kundalini jóga látás
  2. Ami negatívan befolyásolja a látást
  3. Kundalini jóga a látásra
  4. Online látásélesség-teszt
  5. 10 test a jógában // A Finomtest | Sat Nam Kundalini Jóga

A Kundalini kígyó felébresztése Eme szimbólum a végtelenség jelének állított formája, mely nem csupán ezért tiszteletet parancsoló és mélységesen kundalini látás, hanem az örök élet megértéséhez is hozzásegíti tanulóját.

Középpontja a szívcsakra, amely függőlegesen egy vonalban helyezkedik el a gyökér és a korona csakrával.

Isten nem végez félmunkát és belénk helyezte mindannyiunkba külön-külön létezésünk és eredetünk örök bizonyítékát. Ezt tette két okból is: - Az első, hogy legyen bennünk egy mátrix eredetünket illetően ez a lelkünk. A megvilágosodás szele most már csupán szükségszerűségből is, de átfogja járni a planétát! S ennek már számos jele mutatkozik. Spirituális fogalmak, ismeretlen tartalmat hordozó furcsa szavak mind kundalini látás számára megtelnek majd tartalommal új, valós értelmet nyernek.

A gyökér csakrától kiindulva az ida és a pingala harmóniába hozatalával, kiegyenlítődik jobb oldalunkon a napfonati csakránkban hordozott tűz és bal oldalunknál a nemi csakránkban a víz elem. Ez rendkívül fontos a kundalini felébredéséhez. A levegő elemet hordozó szívünkkel fogjuk tudni szabályozni a bennünk lévő tűz erejét, így a szakrális csakránk vizét is. Szívünk felett a torok csakránk éterének bölcsessége kundalini látás jobb oldalunkon harmóniát teremt a vele vízszintesen bal oldalon elhelyezkedő homlok csakra intuícíójával, s így együttesen a korona csakrában fognak találkozni a pingala, az ida és a susumna segítségével.

Fontos még megjegyezni, hogy a napfonat és a torok, illetve a szakrális és a homlok csakra párt alkotnak, melyek ideális helyzetben a szív csakrában találkoznak folyamatosan, így tartva fenn állandó középpontunkat. Ez az Úr Krsna székhelye, mivel Narayana formájában Ő a szívben élő felsőlélek. kundalini látás

kundalini látás

Mindezt a Földön a levegő tartja egyensúlyban. Aztán le kell mondania az anyagi testéről úgy, hogy sarkával elzárja a levegőnyílást amelyen keresztül az ürülék távoziks az életlevegőt a hat elsődleges helyet egyenként érintve felemeli.

40 napos meditáció – Kundalíni jóga Navraj Singh-gel

A Bhagavad-Gita Az anyagi vágyak alapja az élőlény hamis egója. Ezek egyrészt az élőlény gyerekes, hiábavaló tetteiben nyilvánulnak meg, melyeknek célja legyőzni az anyagi természet törvényeit, másrészt pedig abban a vágyában, hogy uralkodhasson minden fölött, amit az öt anyagi elem épít fel.

  • Ellenség látomása
  • tantrikus numerológia – Kundalíni jóga Navraj Singh-gel
  • Rövid ideig javítsa a látást

Ez a mentalitás oda vezet, hogy az ember hinni kezd az anyagi tudomány kundalini látás, amely felfedezte az atomenergiát és mechanikus járművekkel próbál utazni a világűrben. Az anyagi tudomány terén elért parányi fejlődést kihasználva a hamis énképzettel rendelkező ember még a Legfelsőbb Úr hatalmának is ellenszegül, aki egy másodperc töredéke alatt véget vethet minden parányi emberi törekvésnek.

Az eredeti helyzetét, vagyis a Brahman-megvalósítást elért lélek tökéletesen megérti, hogy a Legfelsőbb Brahman, vagyis az Istenség Személyisége a minden hatalommal rendelkező Vasudeva, kundalini látás hogy ő az önmegvalósított élőlény a legfelsőbb egész szerves része.

Kundalini: A kígyózó energia és felébresztése - Rejtélyek szigete

Ily módon eredeti helyzete az, mi káros a látásra és a szemre minden tekintetben együttműködjön az Úrral a szolgáló és a szolgált transzcendentális kapcsolatában. Az ilyen önmegvalósított lélek többé nem próbálkozik hiábavalóan azzal, hogy uralkodjon az anyagi természet felett. Mivel megvalósított tudás van a kezében, hűséges odaadással merül az Úr szolgálatába. Annak a kiváló yoginak, akinek alapos gyakorlata van abban, hogy a yoga-rendszer előírt folyamatával szabályozza az életlevegőt, a következő folyamatot ajánlják teste elhagyásához: sarkával zárja el a végbélnyílást, és a köldök, a has, a szív, a mellkas, a szájpadlás, szemöldökök és az kundalini látás érintésével fokozatosan emelje fel az életlevegőt.

Az életlevegő szabályozása az előírt yoga-folyamat által mechanikus út, s többé-kevésbé fizikai törekvés a lelki tökéletesség elérésére. Hajdanán kundalini látás gyakorlat egyszerűnek számított a transzcendentalisták körében, mert az emberek életmódja és jelleme akkoriban elősegítette a végzését, manapság azonban a Kali-kor hatása olyannyira zavart okoz, hogy gyakorlatilag nincs senki, aki jártas lenne a testgyakorlatok e művészetében.

Az elme koncentrálását ebben a korban könnyebben elérhetjük az Úr szent nevének éneklésével, s ez eredményesebb, mint az életlevegő belső szabályozásának gyakorlása. Intelligenciával kell megkeresnie a megfelelő helyeket.

Lehet, hogy érdekel