Legújabb látáskutatás. Roska Botond: Olyan vakság, amin nem lehet segíteni, nem létezik

Autonóm járművek, látáskutatás, RobonAUT verseny Az online sajtó hírei a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről Június óta pedig tanszékvezető is az ország meghatározó ipari központjában, Lae-ben található intézményben.

szaruhártya sérülés utáni látás

Hat magyar csapat indul az idei a Shell Eco-Marathon Europe-on idén debütál a viadalon a Debreceni Tudományegyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem BME Paradicsom csapata is: előbbiek egy elektromos prototípus autóval, utóbbiak a városi koncepciójárművek kategóriájában vágnak neki a távnak. Látáskutatás: aktiválhatók legújabb látáskutatás agyi idegsejtek?

jövőkép a folytatásra

A Mátrix kidolgozásához, vagyis a valóság visszavetítéséhez szükséges szoftveres fejlesztéseken Katona Gergely, a Nemzeti Agykutatási Program által legújabb látáskutatás, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán működő kutatócsoportjának tagjai is részt vesznek.

Az optikai, lézeres fejlesztésekben pedig Maák Pálnak a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen működő csoportjával működnek majd szorosan együtt Veress Máté vezetésével. Így lehetünk az autonóm járművek fejlesztési legújabb látáskutatás Két szakmabeli kutatót, a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karának dékánját Varga Istvánt és a BME Gépjárművek és Járműgyártás Tanszékének vezetőjét Szalay Zsoltot kértünk rá, hogy bizonyítsa, avagy cáfolja az legújabb látáskutatás, miszerint az önvezető autók technológiai centrumává válhat hazánk.

gyenge a látásom

Az ifjú mérnökök önjáró robotautóinak felvonulása a fővédnök szerint a mérnöki pályát is népszerűsítette. Mire elég egyetlen liter?! Az idén debütál a viadalon a Debreceni Tudományegyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Paradicsom csapata is: előbbiek egy elektromos prototípus autóval, utóbbiak a városi koncepciójárművek kategóriájában vágnak neki a távnak.

mi a legnagyobb mínusz a láthatáron

A kormány azt szeretné elérni, hogy a környező országokhoz hasonlóan Magyarországon is legyen fegyvergyártás, ami középtávon exportlehetőséget is jelent.

Lehet, hogy érdekel