Látásjavítási lehetőségek

Lézeres szemműtét ára. Mennyibe kerül egy lézerkezelés?

Mi vár az alkalmassági vizsgálaton?

milyen látomás, ha 6 sort lát látvány külföldi szerző

Mi történik a kezelési napon? Mire kell ügyelni a gyógyulás ideje alatt? Mennyire biztonságos a lézeres látásjavítás? Milyen garanciát nyújt a Sasszemklinika? Previous Pause Következő Milyen eredményre számíthatok a lézeres szemműtét után?

rövidlátás kezelése gyermekek véleménye Su Jok szemkezelés

A Sasszemkezelés®-sel látásjavítási lehetőségek rejtett fénytörési hibákat is lehet korrigálni, amelyeket a legjobb szemüvegek, látásjavítási lehetőségek és a hagyományos lézerkészülékek sem képesek. Mire számíthat a vizsgálat során? Mi történik a kezelés napján? Mire számíthat a szemműtét napján?

Melyek a legfontosabb orvosi előírások a gyógyulási idő alatt? Semmire sem kell figyelni gyógyulás után. A természetes szülés ugyanúgy lehetséges, ahogy kezelés előtt. Mindenféle sport és erőkifejtés ugyanúgy végezhető. Kovács Antal judo olimpiai bajnok, Storcz Botond és Schobert Norbert is ugyanúgy folytatta az edzéseit, ahogy lézeres szemműtét előtt tette.

A lézeres szemműtét teljesen biztonságos beavatkozás.

Szürkehályog műtét

Saját munkatársaink, munkatársaink családtagjai, felnőttkorú látásjavítási lehetőségek jelentős számban szerepelnek műtött pacienseink között. Az alkalmassági vizsgálat során látásjavítási lehetőségek kerül minden, a lézerkezelési eredményt negatívan befolyásoló tényező. A világ egyik legkorszerűbb szemészeti műszerparkja és szemészek több tízezres vizsgálati tapasztalata segíti a szűrést.

Az aberrométer és a Látásjavítási lehetőségek PERAMIS páciensek elnevezésével Sasszemmérő alkalmazásának köszönhetően pontosan feltérképezhetők az egyéni, rejtett fénytörési hibák, amelyek alapján a hagyományos lézerkezeléseknél biztonságosabb és pontosabb, személyre szabott látáskorrekció tervezhető.

szemész sebész blepharoplasztika rövidlátás és testtartás

Maximális biztonságra törekedve nem vállaljuk a műtétet, ha a legkisebb kétség merül fel bennünk az optimális eredmény vonatkozásában. A Sasszemklinika az egyetlen olyan klinika hazánkban, ahol három csúcstechnológiájú lézerkészülék látás és viagra a páciensek éleslátását.

Hírlevél feliratkozás

A klinika munkatársai több százezer kontrollvizsgálat tapasztalatával rendelkeznek, így nehezen képzelhető el olyan egyéni reakció, bármilyen felmerülő probléma, amivel még ne találkoztak volna. A Sasszemklinikán alkalmazott biztonsági előírások nem csak a hazai előírásoknak felelnek meg, de a világ legszigorúbb egészségügyi hatóságának az amerikai FDA előírásainak is. A Sasszemklinika 22 év szakmai tapasztalata és több mint  Ha az Ön szaruhártyája a szokásostól eltérően reagál a kezelésre?

a világkép létfontosságú gyakorlati típusa myopia ártalom

Ha az elért eredmény kevésbé jó, mint amire számított? A garanciavállalás erre az esetre vonatkozik.

Kezelési lehetőségek

Ha a lézerkezelést követően kisebb mértékben javulna a látása, mint ahogy azt előre írásba kapta, a garancia életbe lép. Egy egyszerű példával élve, ha azt ígérte a szemész szakorvos, hogy 8 dioptriát fog javítani a látásán és végül csak 7-et sikerült, akkor a Sasszemklinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést.

Mit tegyen, ha Ön is sasszemű szeretne lenni? Töltse ki alkalmassági tesztünket szeptember ig, és Öné a Ft értékű kedvezménykupon. Sasszeműek, akik a legnagyobb lézerklinika látásjavítási lehetőségek bíztak A Sasszemklinika több mint Nézze meg pácienseink Facebook ajánlását.

Lehet, hogy érdekel