Látássérült könyvelő. hoszivattyu-info.hu - Címkek - látássérült

Munkatársaink – Munka-Kör Alapítvány

A Látás-Mód Alapítvány a Látássérült Emberek Oktatásáért honlapja

Hallás, szaglás, tapintás, sőt még az ízlelés is szerepet kap a színpadon és nézőtéren, a darabok pedig tökéletes sötétben játszódnak. Az idén 22 éves társulatnak Pál Zsolt Pille óta tagja, technikusa, sajtóreferense — emellett a Hobby Rádió főszerkesztője, programozás és informatika tanár.

  • látássérült | hoszivattyu-info.hu - magyar podcast
  • A Látás-Mód Alapítvány a Látássérült Emberek Oktatásáért honlapja :: munkatársaink
  • Элвин слегка поклонился в знак благодарности.
  • Ahogy látják a rövidlátást
  • hoszivattyu-info.hu - Címkek - látássérült
  • Такая перспектива не устраивала его ни в малейшей степени.

Mindezek mellett szakított időt egy rövid beszélgetésre annak kapcsán, hogy a színtársulatot működtető alapítvány a Számlázz. Az es évek végén látássérültként születtem Debrecenben, és mivel annak idején minden látássérült gyereknek a Vakok Iskolájába kellett járnia, Budapestre kellett költöznünk. De már ekkor iskolarádiót csináltam, Ki mit tud-okon szerepeltem, úgyhogy az életem részévé vált, hogy közösségi dolgokat műveljek.

Fő témakörök

Sok helyen mozgolódtam, és az egyik ismerősöm hívott föl azzal, hogy van-e kedvem technikusként közreműködni egy vakok által létrehozott színdarabban. Önkéntes munkáról van szó, tulajdonképpen még mi is fizetjük ezt az egész bolondériát, amit végrehajtunk. Elég nehézkesen tudunk támogatókat szerezni és közönséget szervezni, így jött a kapcsolat a Számlázz.

Впрочем, постичь эту перемену можно было лишь логикой, ибо чувства говорили, что движение происходит по безупречной горизонтали. Тот факт, что на самом-то деле они двигались вверх по стенке вертикальной шахты глубиной в несколько тысяч футов, совершенно не тревожил молодых людей: отказ гравикомпенсаторного поля был просто немыслим.

Ugyanis lehetőséget kaptunk a jegy. Innen jött a dupla kapcsolat, és már online tudjuk számlázni a jegy. Alkalmasint használjuk a támogatásként felajánlott profi csomagot a jegy.

Podcast feliratkozás

Hogyan számlázzunk akadálymentesen? A látássérültek számára fontos, hogy elektronikus úton, akadálymentes formában tudják az adminisztrációt végezni, hiszen ha elénk raknak egy papírt, azt addig nem tudjuk elolvasni, amíg nem találunk valamilyen segítséget, mondjuk egy látó embert, aki elolvassa nekünk.

Emiatt fontos, hogy a különböző dokumentumokat megpróbáljuk elektronikus formában használni. Ez úgy működik, hogy a számítógépre egy képernyőolvasó szoftvert kell telepíteni, amely látássérült könyvelő adott látássérült könyvelő, programot úgymond meghangosítja.

Munkatársaink

A lenyomott billentyűket kimondja, illetve a képernyőn megjelenő szöveges információkat fölolvassa gépi hangon. Ez azt jelenti, hogy egy közösségi oldalon a képekkel nem igazán tud mit kezdeni az ember, kizárólag a szöveges információkkal.

Dudás Zsuzsanna Dudás Zsuzsanna vagyok, látássérült zenetanár. Koraszülöttként jöttem a világra, alig nyolc hónapra, grammal. Látássérülésem az inkubátoros kezelésből adódott, hat hónapos koromban vették észre a problémát. Megműtöttek, az akkori legmodernebb eljárással; az elsők között voltam az országban, akinek sikerült.

A Számlázz. Ahhoz, hogy a képernyőolvasó folyamatosan tudja olvasni, különböző segédinformációkkal kell ellátni az adott weboldalt. Erre elég jól felkészítették a Számlázz.

Ajánlott bejegyzések

Néhol, egy-két helyen van némi probléma, például egy-két legördülő menüben, de ezeket áthidalva messzemenőkig a legjobb számlázószoftver, amit lehet használni képernyőolvasóval. Az újabb számlázási kötelezettségek miatt a látássérült gyógymasszőrök, egyéb kisvállalkozók is hamarosan egyre többen használják majd a rendszerünket, és szeretnénk, ha ez nekik sem jelentene semmiféle nehézséget.

Ingyenes Jaws, Magic és Zoomtext minden magyar látássérültnek Ország licenc a látássérült emberekért Örömmel adunk hírt arról, hogy ország licenc keretében

Igencsak örülök, hogy a Számlázz. Akkor kanyarodjunk még vissza a darabjaitokhoz!

A legfrissebb hír:

Mi a következő előadás, amire érdemes jegyet venni hozzátok? Érdekessége, hogy a közönség is részese lesz látássérült könyvelő utazásnak, természetesen sötétben, ami nemcsak azt jelenti, hogy hallgatják a hangot, hanem például amikor a görög látássérült könyvelő táncjelenet van, akkor bizony föl kell állni és táncolni.

látássérült könyvelő látás az egyik szemben minden lebeg

Vagy amikor leitatják a főhőst, akkor az egész teremben úzó-illat terjed. Persze nem eredeti úzó illata, hanem egy kicsit hamisítjuk ánizsolajjal, de mindenki örül neki, és echte részeseivé válnak a darabnak.

Hírlevél feliratkozás

Bates látásjavítás tovább, milyen támogatást nyújthatnak a cégek? Mivel a sötétben zajló darabokkal mindig az a probléma, hogy olyan helyet kell találni, ahol valóban stúdió-minőségű sötétet lehet létrehozni, ezért nehéz helyszínt találni ezeknek a daraboknak.

látássérült könyvelő látási betegségek kezelése étrenddel

Nemrégiben találtunk a XIII. Már el is kezdődtek a felújítási munkálatokehhez várunk segítséget, támogatást, nemcsak anyagiakban, hanem anyagban, munkaerőben is. Kalákában zajlik a felújítás, ismerősök, rokonok, barátok hoznak ezt-azt, glettelnek egy kicsit, kitakarítunk, sittet szállítunk, tehát igen nagy projektbe keveredtünk.

látássérült könyvelő táplálék a látás helyreállításához

Emellett látássérült könyvelő Hobby Rádiónak is lesz ott egy kis stúdiója, illetve egy látássérültek számára létrehozandó oktatótermet szeretnénk kialakítani, aminek már az alapjai meg is vannak.

Lehet, hogy érdekel