Nézet egység,

A projekt nézet időskálájának módosítása a Project asztali verzióban

a rövidlátás magában foglalja a testmozgást

További részleteket lásd Méretezési egység alapbeállításai. További részleteket lásd Nagyítás. Nagyítás és elforgatás figyelmen kívül hagyása a nézet megnyitásakor: Ha be van jelölve, a nézet megnyitásakor az utoljára megnyitott ARCHICAD ablak nagyítás értéke kerül alkalmazásra nem ennek a nézetnek az elmentett nagyítása.

milyen vízióval veszik az fsin-t

Mindazonáltal, a nézet elmentett nagyítása ettől még alkalmazásra kerül, ha a nézetet rajzként elhelyezi vagy publikálja. Megjegyzés: A nézethez elmentett nagyítási érték az Elforgatott nézetet forgatást is tartalmazza ha az használatban van. Nézet beállítás Csak 3D panel Elemek szűrése és vágása 3D-ben Kattintson a párbeszédablak megnyitásához.

különféle vizuális eltérések

Képzés: Válassza ki, hogy a 3D nézetet a 3D ablakban vagy a Fénykép ablakban képezze-e a program. Render nézet egység Használjon egy mentett jelenetet, ha az adott 3D nézetet minden esetben fényképezéssel kívánja létrehozni.

Méret: A renderelt nézet méretének megtekintése és szerkesztése.

mi a mínusz 3 a látásról

Kép beállítások újrameghatározása a jelenlegiek alapján: A tárolt kép beállítások felülírása a jelenlegi aktív ablak legfelső kép beállításaival. Megjegyzés: Kép beállítások a következők: nézőpont beállítás nagyítást és napbeállításokat is beleértveelemek szűrése 3D-ben, 3D stílusok, 3D metszősíkok, 3D metszés és fénykép beállítások.

a látás és a szív gyógyszerei

Ha bejelöli, akkor a panel információt ad arról, hogy a jelenlegi legfelső ablakban a 3D nézet szűrt-e vagy kijelölővel nézet egység, illetve be van-e kapcsolva a Renderelt biztonsági nézet egység mód. Ha az OK gombra kattint a Nézet beállításai párbeszédablak bezárásához, a 3D nézet ennek megfelelően lesz újradefiniálva azaz csak a szűrt vagy kijelölt elemeket mutatja.

lehetséges-e visszaszerezni az ültetett látást

All rights reserved.

Lehet, hogy érdekel