Pettyes látomás, Pöttyös, bíbor, látási, háttér, ibolya, illúzió, látomás, 3.

pettyes látomás

Meggyötört, szomorú, fehér rom-arcodat, ha nézem, még visszafáj az én nagy omlásom-büszkeségem, fölszikrázik a kín, robbannak, gyúlnak galaktikák, szívemből pernyét hord a szél, homlokom fehéren izzik át.

Pöttyös, bíbor, látási, háttér, ibolya, illúzió, látomás, 3

Mi volt? Vizsgálom meggyötört, szomorú arcomat és tudva tudom, mi nem hittünk hiába, nem győzött rajtunk a megadás gyávasága. Faggatom, akár az orvos kése boncasztalon a hullát, hogy felelni nyíljon bőr-alatti része, a viaszos, hideg-lucskos, fekete-erű volt-állapotot, amit hitünk hamvasztótüze belőle meghagyott.

pettyes látomás gyengénlátó betűtípus

A szenvedés pengéje kibont újra új részleteket, vizsgál vegetatív-magányt, vegetáció-jéghegyeket, s már csak a késnek fáj a metszés, nem az anyagnak, a holtak könnye ritka, azok magukból mindent odaadnak. Azért kellett, hogy ki-nem-mondhatóan megalázzalak, mert szerettelek?

Hogy könnyeid fosztogatóimtól megváltsanak?

  • Sós, György [WorldCat Identities]
  • Ondine vagyok, esőcseppekkel zörgök be holdfényes ablakodon; de lám, csillogó ruhájában a kastély úrnője jelenik meg, erkélyéről figyelve a csillagos éjszakát és az alvó tavat.
  • Pöttyös, bíbor, látási, háttér, ibolya, illúzió, látomás, 3.
  • Jó minőségű látás
  • Mildronát hatása a látásra
  • Látás mínusz 4 lehetséges-e szülni
  • Triphala a látáshoz
  • Biográfia: ban érettségizett a budapesti Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban.

Hogy egy pettyes látomás semmivé porladjon jövőm tebenned-bizakodása, mint szitakötő lehullt, csillámos, száraz hártyaszárnya ujjam alatt, mert romlott volt minden sejtje régen büszke-nyomoromnak és elárúltatott az én emberségem? Hisz szerettelek én akkor is, magamnál dacosabban. Az volt a bűn, hogy fölépülni a te véreddel akartam.

+36 52 589-000

Magamat ütöttem, s te sikoltoztál, én nem kiabáltam, téged gyötörtelek, s én verdestem holtra-váltan, mint fűben halacska, fuldokló tátogással, kopoltyú-nyiladozással. Aláztalak, s te elfogadtad méregtelen, szerelmes-megadással, mégis a te kezed dobott éltető, kristályos vizembe vissza, a győzedelmes te voltál, a megújító, a tiszta.

pettyes látomás lehetséges-e a saját látásod helyreállítása?

Mert tövis-fát öleltél te bennem, pettyes látomás rücskös medúza-kacsot, s megváltó-ajkad csókomban harapott savanyú szivacsot. Ó, én nyomorúságom!

Halász Judit dalszövegek (398 db):

Szörny-szülött szárnyaid nyikorogva lehulltak, a karmosak, bordásak, hártya-legyezősek a porba! Szabad vagyok!

Látás diagnózis veleszületett Erzsike tündér-ujjai, nem kell már szőrös, rút terhüket vinnyogva-nyögve hordani. S magamat boldognak nevezném, ha nem gonosznak, hisz magamat megtalálni, utamat te mutattad és tudom, hogy virágba borítja majd a koponyámat a szerelmed Erzsike és ez a mohó század.

Releváns jogdíjmentes képek

A kor mart énbelém pettyes látomás fehéren, hogy hizlalódjon egy újabb páros-szenvedésen? Pettyes látomás úgy roncsolódik szét a legtöbb emberi kapcsolat, mint a derűs szerv, amit vernek rádióaktív-sugarak, úgy mállik szét a szerelem, mint a molyrágta rongydarab, s falják föl egymást, mint nászban a bogarak, s sorsuktól-egybekötött iker-önzések, osztódó magányok.

pettyes látomás látásosztályok és funkcióik

Epésedik a csók, az ölelés lanyhán szétszívárog. Akármi volt is, én most már megértem, ha belém villám csapott, te szenesedtél fele-részben és nem az a táj, amelynek fája fém, sója dér és só a virága, s pettyes látomás húsevő-virág csal, s méreg-gőzű zöld égitest-villogása. S ha elfeledem is, megérzem egy pillanatnyi-részben, hogy él a holt-fájdalom a már rothadó gőgös-önhittségben, mint a hulla-szívből kimetszett kis szövetdarab él, bizsereg, fal, szuszog, mint bálna fúj a mikroszkóp alatt.

pettyes látomás látás 50 dioptria

Mi tudjuk: az ember dolga kiteljesűlni a tisztaságban és kegyetlennek lenni a fölmagasztalásban. Nem sírva ökrendezni dögig-zabáltan, s életért könyörögni a bomlásban, ön-árulásban.

Az ember dolga: pettyes látomás embernek lenni érdem, hogy végső-bátor legyen ez elrendeltetésben, az elhullásban és a fölemelkedésben és nem hihetünk másban, csak e küldetésben. Meggyötört, szomorú, fehér rom-arcod újra megépűl, halántékod lüktető fecske-lábacskája majd kiszépűl, leszárad sárgán az idő omladékain, az évek repedésein kiütközött szomorú-ernyős gond, növényt-utánzó kín.

pettyes látomás látásélesség a jogosítvány megszerzéséhez

Buzgó, meleg halmok, virágzó völgyek, lágy érverések hirdetik majd a te áldottságod, a te dicsőséged. S ha egyszer majd ifjú-korunkra merengve visszanézünk, mint a hold, szeliden ragyogja be kertjeinket volt-szenvedésünk.

Lehet, hogy érdekel