Szemészeti fórumok, Dr. Sándor Gábor Ph.D.

szemészeti fórumok

szemészeti fórumok

Még ebben az évben felvételt nyertem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karára,  ahol ben szereztem diplomát cum laude minősítéssel. Szemklinikáján klinikai gyakornokként, majd től egyetemi tanársegédként dolgoztam.

Kérdezz-felelek Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet. Nem tudom jó helyre írok-e ezzel a témával kapcsolatban.

Szemészetből ban tettem szakvizsgát jeles eredménnyel. A  Szemklinikán eltöltött  évek során a szemészet minden területén jártasságot szereztem, fő érdeklődési területem azonban a gyermekszemészet volt.

szemészeti fórumok

Gyermekklinikájának szemészeti konziliáriusa lettem. Számos tudományos előadást tartottam különböző hazai fórumokon, közleményeim hazai és külföldi szaklapokban jelentek meg elsősorban gyermekszemészeti témakörökben. Feladatom az akkor indult 10 ágyas szemészeti fekvőbeteg osztály megszervezése, felszerelése, beindítása volt.

szemészeti fórumok

Osztályunk elsősorban szemészeti műtétek végzését tűzte ki célul, szemészeti fórumok a nem műtéti esetek  kivizsgálását és kezelését, sérültek ellátását is vállaltuk. Nagy forgalmú ambulanciánkon járóbeteg ellátás keretében gondoztuk pácienseinket. Szemészeti osztályunk speciális ellátást biztosított kancsalság műtéti korrekciója, a könnycsatorna veleszületett elzáródása, a szemhéjak plasztikai műtétei során, foglalkoztunk  a rejtett kancsalság polateszttel történő vizsgálatával, és hasábos kezelésével is.

szemészeti fórumok

Lehet, hogy érdekel