Takács nézet, Takács Nikolas koncert | Művészetek Háza Gödöllő

Takács Ferenc misszionárius oldala

takács nézet

A Szent István Egyetem címzetes egyetemi docense lett dr. Takács Árpád Takács Árpád kormánymegbízottnak.

takács nézet

Takács Árpád 25 éves rendvédelmi, közigazgatási vezetői gyakorlattal, szakmai tapasztalattal rendelkezik, februárjáig a katasztrófavédelem kötelékében teljesített szolgálatot. Munkája elismeréseképpen ben Takács nézet Érdemjel arany fokozata kitüntetésben, takács nézet évvel később Magyar Arany Érdemkereszt elismerésben részesült.

Ugyanezen időszakban a Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács tagjaként, illetve a Védelem Katasztrófavédelmi Szemle című szaklap szerkesztőbizottsági tagjaként is tevékenykedett.

Tartott előadást nemzetközi és hazai tudományos konferencián, számos publikációja jelent meg a katasztrófavédelem, iparbiztonság, védelmi igazgatás témakörében szakmai lapokban.

takács nézet

Takács Árpád hitvallása, hogy a magyar vidék felemelkedése, a térség népességmegtartó ereje az agráriumban, a vidékfejlesztésben keresendő. Hiszi, hogy a vidék felemelkedésére, az agrárium fejlesztésére komplex megoldások szükségesek, amihez az érintetteknek közös gondolkodásra, cselekvésre van szükség.

takács nézet

Takács Árpád laudációjában. Takács Árpád a címzetes egyetemi docens címét látás táblázat oklevelet a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar diplomaátadó ünnepségén, Szarvason vette át dr. Palkovics László rektortól és dr.

takács nézet

Futó Zoltán megbízott dékántól. A címzetes egyetemi docensi cím odaítélésének indoklása  ide kattintva olvasható.

takács nézet

Lehet, hogy érdekel