Egyedi vízió. Kiskereskedelmi vízió | Ceetrus

Vízió és Értékeink

egyedi vízió

Az épület építészetétől és belsőépítészetétől kezdve, a bérlők kiválasztásán át egyedi vízió megfelelő marketing tervig. A Ceetrus célja, hogy egyedülálló kereskedelmi ingatlanokat hozzon létre; olyan helyeket, amelyek válaszolnak a helyi közösségek elvárásaira, és amelyek magukon viselik a régió jellegzetességeit.

egyedi vízió

Szolgáltatások és ügyfélszolgálat a legmagasabb színvonalon A Ceetrus mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók szívesen és nagy számban látogassanak el a Bevásárló Központjaikba. Ezt a régió lakosságának igényeire szabott kínálat teszi lehetővé.

egyedi vízió

Annak érdekében, hogy a Bevásárló Központ látogatása a lehető legtöbb előnnyel járjon, a Ceetrus különös figyelmet fordít a többcsatornás értékesítésre és a rendelkezésre álló szolgáltatások tökéletesítésére. Egyedülálló élmények és emlékek A Ceetrus új élményeket kínál a egyedi vízió részére.

egyedi vízió

Minden szolgáltatás, még a legegyszerűbb is, tükrözi azt, hogy a cég milyen jelentőséget tulajdonít minden egyes vásárlónak. A Ceetrus szeretné, ha különböző témájú rendezvényei minden generáció képviselője számára elérhetőek egyedi vízió emlékezetesek lennének.

Ezek a szempontok — a tisztán kereskedelmi tevékenység mellett — arra ösztönzik a vásárlókat, hogy látogassanak el a Ceetrus Bevásárló Központokba és azokba gyakran vissza is térjenek.

egyedi vízió

Lehet, hogy érdekel