Egyidejű látásvizsgálatok

egyidejű látásvizsgálatok

Rendszeres évenkénti látásvizsgálat célja

Jelenleg a legtöbb optika eszköztára szinte azonos, mindenki ugyanazokkal az eszközökkel operál: ingyenes látásvizsgálat, promóciók, akciók, hűségprogram Nehéz felvenni a versenyt a piac többi szereplőjével, a siker többnyire attól függ, hogyan pozícionáljuk az üzletet.

Az internet, az óriási hálózatok sem kedveznek a független optikáknak, így még több energiát kell befektetnünk a siker érdekében.

egyidejű látásvizsgálatok

A Noptiker Starlite szemüveglencséi már most a legfejletteb FreeForm technológiával készülnek, köszönhetően a német Optovision lencsetervezésének, így választékunkban akár személyre szabható, prémium multifokális, irodai, digitális, sport vagy autóvezetéshez egyidejű látásvizsgálatok lencsék is megtalálhatóak. Új területünk a vevőkiszolgálást segítő modern eszközök forgalmazása, amelyek segítségével az üzletek megkülönböztethetik magukat a konkurenciától, és beszédtémát nyújthatnak a pácienseiknek, valamint a helyi médiáknak is.

Az Optika 3.

egyidejű látásvizsgálatok

Célunk az, hogy újra értéket adjunk a látásvizsgálatoknak, és világszínvonalú kiszolgálásban részesítsük az ügyfeleket. VR lencseválasztás — Visioner VR Samsung Gear, Galaxy S7, iPad vezérlés A tökéletes szemüvegkeret megtalálása általában egyszerűen megy, de a lencsék sokfélesége és a különböző felületkezelések — olykor szó szerinti — sokszínűsége miatt a lencseválasztás már bonyolultabb folyamat.

egyidejű látásvizsgálatok

egyidejű látásvizsgálatok A Visioner VR szemüveggel működő innovatív lencsebemutató ezt a folyamatot teszi egyszerűbbé, ráadásul rendkívüli vásárlói élményt is nyújt. A Visioner VR virtuális valósága meg tudja mutatni, hogy egy adott lencsén keresztül hogy néz ki a világ, sőt, össze tudja hasonlítani a különböző szemüveglencséket és technológiákat is.

Így akármilyen szemüvegről is van szó, megteremthető az ideális helyzet és élmény a megfelelő döntéshez; még vásárlás előtt.

egyidejű látásvizsgálatok

Videocentráló App — FittingPAD Optikai mérőtorony, iPad vezérlés Az applikáció különleges technológiájával a személyre szabott lencsék elkészítéséhez és illesztéséhez szükséges minden adat könnyen meghatározható. Mindössze az iPad és a tükörrel ellátott mérőtorony használatával pontos pupillatávolságot, illesztési magasságot, és további 9 értéket számolhatunk egyidejű látásvizsgálatok egyéb eszköz bevonása nélkül.

A sztereó képalkotó megoldásnak köszönhetően az applikáció 3D-s modellt is készít az arcról és a szemüvegről; az elülső és a hátsó kamera egyidejű fotójából. A FittingPAD-ot egyidejű látásvizsgálatok tervezték, hogy az optikában egy látványos, egyidejű látásvizsgálatok praktikus berendezés legyen.

egyidejű látásvizsgálatok

A hosszú tükörrel, az automata, motoros pozícionálókkal, és a több, mint optimális megvilágítással a torony tényleges "wow" hatást eredményez a páciensekben a mérések elvégzése során. Magyarország egyetlen magyar tulajdonú szemüveglencse gyártója Kapcsolat Budapest, Dolmány u.

A karácsonyi csomag ajánlatainkkal megpróbálunk minden kedves vásárlónknak a kedvében járni. Minden korosztály megtalálja a neki megfelelő ajánlatot, a legegyszerűbb egyfókuszú lencséktől a legösszetettebb multifokális lencsékig. A szemüvegkeretekre és szemüveglencsékre vonatkozó kedvezmények összevonhatóak.

Lehet, hogy érdekel