Masteroptikus szemvizsgálat. XI. kerület - Újbuda | Medic Optika

masteroptikus szemvizsgálat

Szürke- és zöldhályogszűrés Optikánkban természetesen elérhető teljes körű látásvizsgálat, melyet minden esetben magasan képzett diplomás optometrista végez.

Segítünk tisztán látni

A masteroptikus szemvizsgálat nem csupán a látásproblémák kiszűrésére és kezelésére szolgálnak, de a rendszeres szűrés lehetővé teszi a különböző súlyos látásszervi problémát is okozó megbetegedések korai felismerését is. Ilyen lehet a szürke- és a zöldhályog, a magas vérnyomás, vagy akár a cukorbetegség. Ráadásul minél korábban fény derül a problémára, annál hatékonyabban kezelhetjük. Optikai szalonunkban lehetőség van rá, hogy vendégeink teljesen egyedi, személyre szabott lencséket rendelhessenek.

masteroptikus szemvizsgálat

A VisiOffice legfejlettebb 4D technológiája és a magas minőségű szakmai kiszolgálás biztosítja, hogy vásárlóink megtalálják az egyedi igényeikhez leginkább illő lencséket. Ezek a multifokális szemüvegek visszaadják a a tökéletes és zavartalan látás élményét.

Keresés űrlap

Mivel teljesen individuálisak és abszolút a megrendelő igényeinek megfelelően lesznek elkészítve és csiszolva, ezért garantált, hogy a látásélmény maximális lesz. A kontaktlencse sokkal nagyobb kényelmet és szabadságot biztosít mint a szemüveg.

masteroptikus szemvizsgálat

Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típusú lencsét választunk. Diplomás optometrista kontaktológusaink segítenek kiválasztani vásárlóink életstílusához és igényeihez legjobban illeszkedő kontaktlencsét, valamint az masteroptikus szemvizsgálat illő ápolófolyadékot.

masteroptikus szemvizsgálat

Ezen túl kollégáink részletesen tájékoztatják vendégeinket és megtanítják a lencse helyes használatára, ápolására is. A korai felismerés mindkét betegség esetében nagyon fontos, hiszen korai stádiumban még hatékonyan léphetünk fel ellenük.

Nyitvatartás:

A szürkehályog jellemzően idősebb korban alakul ki és fokozatos látásromlással jár. Ha nem vesszük komolyan ezt a megbetegedést, és kezelés nélkül hagyjuk, akkor akár vaksághoz is vezethet.

masteroptikus szemvizsgálat

A zöldhályog bár ma még teljesen nem gyógyítható, de a hatékonyan kezelhető, így elkerülhető a betegségel járó látásvesztés.

Individuális masteroptikus szemvizsgálat Nincs két egyforma szem. Emiatt tökéletes lencsét kizálólag az egyedi paramétereket figyelembe véve készíthetünk.

Ezt teszi lehetővé a VisiOffice.

masteroptikus szemvizsgálat

Gyors A vizsgálat során a mérések rendkívül gyorsan és kényelmesen elvégezhetők, ráadásul mindez teljesen beavatkozásmentes. Precíz Masteroptikus szemvizsgálat VisiOffice rendszere kiemelkedően pontos és precíz eredményeket biztosít, amelyek garantálják, hogy ezek a multifokális lencsék a zavartalan látás élményt biztosítsák.

Maximális vásárlói élmény Szemüvegkeret összehasonlító funkciójával nem csak a lencse elkészítésében, de az ideális szemüvegkeret megtalálásában is segít a VisiOffice.

MEGBÍZHATÓ A pontos és precíz mérési technikának köszönhetően rendkívül megbízhatóan határozhatóak meg azok az egyedi paraméterek, amelyek a tökéletes látásélményt biztosító szemüveglencse elkészítéséhez szükségesek.

Gyermekszemészet - Saint James Szemészeti Központ

Lehet, hogy érdekel