Ütő nézet

ütő nézet

Ha frissítések állnak rendelkezésre a rendszerszoftverhez, akkor ezek a frissítések egyszerre vagy egyenként hajthatók végre. Rendszerfrissítések kezelése A rendszerfrissítések közvetlenül az autóból történő végrehajtásának módjával kapcsolatban, lásd az alábbi videót vagy útmutatót.

Lenovo Phab Plus - pingpong ütő

A rendszerfrissítések a Letöltőközpont alkalmazással kezelhetők a központi kijelző alkalmazás nézetében. A gomb megnyomása elindít egy letöltő alkalmazást a kezdőlap nézet alsó alnézetében.

  • Returns an approximation of the first N results assuming skewed distribution of the input.
  • A látás javítja a gyógyszeres kezelést
  • Jó cseppek a látás helyreállításához
  • A korai ütők inkább bunkók és botok voltak, ám a célszerűség miatt a
  • új head intelligence i squash ütő eladó - PROHARDVER! Hozzászólások
  • Lehet nem volt hülyeség EZ a vízió?
  • Fehér Sport Buda Minden ami tenisz!
  • Myopia beteg

Ha az infotainment legutolsó elindítása óta nem történt meg a frissítések keresése, akkor egy keresés megy végbe. Szoftvertelepítés közben nem történik keresés.

Küldjön üzenetet

A letöltő alkalmazás Rendszerfrissítések gombjának ikonja mutatja, hogy hány frissítés áll rendelkezésre. A gomb megnyomása megjeleníti az autóba telepíthető frissítések listáját.

Az autónak a rendszerfrissítések ütő nézet csatlakoznia kell az internethez. Az autó internethez csatlakoztatásának módjával kapcsolatban, lásd Ütő nézet az internethez a mobiltelefonján keresztül Wi-Fivagy Csatlakozás az internethez Bluetooth kapcsolattal rendelkező telefonnal. Megjegyzés A központi kijelző beállításai és menüi a szoftververziótól függően változhatnak.

ütő nézet látást helyreállító lencsék

Összes rendszerfrissítés telepítése Válassza ki a Összes telepítése lehetőséget a lista alján. Ha nem szükséges lista, akkor a Összes telepítése lehetőség kiválasztható a Rendszerfrissítések gomb megnyomásával.

  1. Lenovo Phab Plus - pingpong ütő - Mobilarena Okostelefon teszt
  2. Одна из них умоляла робота опустить его на землю.

Egyedi rendszerfrissítések telepítése Válassza a Telepítés lehetőséget a szükséges szoftverre vonatkozóan. Letöltés megszakítása Nyomja meg a keresztet a tevékenységjelzőben, amely leváltotta a Telepítés gombot, amikor a letöltés elkezdődött.

ütő nézet kor homályos látás

Ne feledje, hogy csak a letöltés szakítható meg, a telepítési fázis már nem. Szoftverfrissítések keresése a háttérben Ez a funkció a központi kijelzőn kapcsolható ki: Nyomja meg a Beállítások lehetőséget a felső nézetben.

Ütők labdával

Nyomja meg a RendszerLetöltőközpont lehetőséget. Távolítsa el a Automatikus Szoftverfrissítés jelölését. Ha frissítés áll rendelkezésre, akkor a Új szoftverfrissítések elérhetők. Lásd a Letöltési központot.

PADEL ÜTŐK

Az üzenet megnyomása elindít egy letöltő alkalmazást a kezdőlap nézet alsó alnézetében. Amint a letöltő alkalmazás elindul, egy ikon mutatja a letöltő alkalmazásRendszerfrissítések gombján, hogy hány frissítés áll rendelkezésre. A háttérben futó szoftverfrissítés-keresés engedélyezve van, amikor az autó kikerül a gyártóüzemből. Megjegyzés Az adatletöltés hatással lehet az ütő nézet adatátvitellel járó szolgáltatásokra, mint például az internetrádió.

ütő nézet ha leül a látás kezelésére

Ha az egyéb szolgáltatások megszakadását észleli, akkor a letöltés megszakítható. Vagy kikapcsolhatja illetve megszakíthatja a többi szolgáltatást.

Autórendszer frissítések

Megjegyzés A frissítések megszakadhatnak, amikor kikapcsolja a gyújtást és elhagyja az autót. Azonban nem szükséges befejezni a frissítést, mielőtt elhagyja az autót, mert a frissítés az autó következő használatakor folytatódik. Kapcsolódó cikkek.

Lehet, hogy érdekel