Videó vizsgálat. Kérjen időpontot!

videó vizsgálat

Gegevizsgálat gyak

Üzenetet küldök! A kolposzkóp egy videó vizsgálat és nagyító rendszer, mely a test és az élő szövet egyes részeinek többszörös általában szoros nagyítására alkalmas.

videó vizsgálat jó látásélesség

Az eszköz segítségével felnagyított és megvilágított méhnyak, hüvely és szeméremtest vizsgálata során a  nőgyógyász szakorvos  meg tudja különböztetni egymástól a normálisnak látszó szöveteket az abnormálistól. A  vizsgálat  alatt észlelt mintázatok alapján valószínűsíthető a háttérben álló betegség, a diagnózis felállításához azonban szövettan szükséges.

A video-endoszkópia gasztroszkópia, kolonoszkópia, ERCP bevezetését követően egy viszonylag lassú technológiai fejlesztés következett, amelynek során egyre jobb, megbízhatóbb endoszkópokat és egyre alkalmasabb tartozékokat fejlesztettek ki. A videoendoszkóppal nyert digitális kép egyrészt számítógépekkel digitális jellé alakítható, másrészt fejlett informatikai módszerekkel átalakítható. Bizonyos sajátságait ki lehet emelni, és alkalmassá lehet tenni a komputerizált kép analízisre.

A kolposzkópiás vizsgálat menete A feltáró videó vizsgálat eltartott hüvelyfalak lehetővé teszik a méhnyak láthatóságát. Maga a vizsgálat fájdalommentes, és a hüvely feltárását követően mindössze néhány percet vesz igénybe. Az ecetsavval érintett méhnyak felszínén a hámeltérések kontrasztosabbá, jól kivehetővé válnak.

videó vizsgálat a látás korának helyreállítása

A méhnyak kép videó vizsgálat csoportja Megnyugtató hám Atípusos hám enyhe fokozatú rákmegelőző állapotokra utaló, gyanús hámeltérések Rákmegelőző állapotú, gyanús hámeltérés Mire kell felkészülni a nőgyógyászati vizsgálat előtt? Kérjük, hozza magával budapesti vagy vidéki magánklinikáink egyikére korábbi leleteit, zárójelentéseit, műtéti leírásait és szövettani eredményeit. Gyűjtse össze nőgyógyászati-szülészeti előzményeit: terhességek, szülések, abortuszok száma, ideje, az első és utolsó menstruáció ideje, az utolsó méhnyakrák szűrés ideje.

videó vizsgálat kifejezett szemvizsgálat

Milyen fogamzásgátló módszert használt, illetve ha volt spirálja, milyen típusú volt.

Lehet, hogy érdekel